ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η Μεσσηνιακή Γη σας σας προσφέρει ένα πλήθος επιλογών στον τρόπο παραγγελίας ώστε να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα, είτε είσαστε έμπειρος χρήστης του διαδικτύου και δουλεύετε μέσω του συστήματος e-banking, είτε προτιμάτε μια άμεση τηλεφωνική επικοινωνία. Συνοπτικά:


Καλάθι αγορών

Δημιουργήσαμε για εσάς ένα online σύστημα παραγγελιών όπου μέσω αυτού μπορείτε εύκολα και απλά να τοποθετήσετε τις όποιες παραγγελίες σας. Αυτή η αυτοματοποιημένη διαδικασία, σας καθοδηγεί βήμα - βήμα έως την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας λύνοντας τις όποιες απορίες έχετε ενώ προχωράτε.

Τηλεφωνικά.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες, μπορείτε να καλέσετε στο 27630 24135 Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 13:00 & 17:00 - 20:00 (εκτός Δευτέρας και Τετάρτης).

Μέσω Fax

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με fax στο 27630 24256 όλο το 24ωρο.

Μέσω e-mail

Τέλος, μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Ακύρωση Παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, χωρίς καμία επιβάρυνση, μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή αυτής. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, με e-mail ή τηλεφωνικά.

Εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό, μετά ή κατα την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών.


Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ( φόρμα & στοιχεία επικοινωνίας ).