ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κάνετε παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα;

Ναι. Οι παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος αρκεί να υπάρχει ομαλή οδική πρόσβαση.

Πόσες ημέρες χρειάζεται έως ότου παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι παραγγελίες σας δρομολογούνται εντός 4ων εργάσιμων ημερών. Βέβαια ο πραγματικός χρόνος παραλαβής διαφέρει ανάλογα με την περιοχή/πόλη παράδοσης αλλά ο σύνηθες χρόνος παραλαβής είναι 7 ~ 9 εργάσιμες ημέρες.

Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα που πρέπει να παραγγείλω;

Οι παραγγελίες γίνονται ανά κιβώτιο που είναι και ο τρόπος μεταφοράς των προϊόντων μας. Τα τεμάχια που βρίσκονται σε ένα κιβώτιο διαφέρουν ανάλογα με την συσκευασία. Συνοπτικά:

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΤΕΜΑΧΙΑ / ΚΙΒΩΤΙΟ
ΣΥΝΟΛΟ ΛΙΤΡΩΝ
50ml - -
250ml 24 ΤΕΜ 6 λίτρα
500ml 20 ΤΕΜ 10 λίτρα
750ml 12 ΤΕΜ 9 λίτρα
1 λίτρο (Πλαστική) 12 ΤΕΜ 12 λίτρα
1 λίτρο (Γυάλινη) 12 ΤΕΜ 12 λίτρα
1 λίτρο (Μεταλλική) 15 ΤΕΜ 15 λίτρα
2 λίτρα 8 ΤΕΜ 16 λίτρα
3 λίτρα 6 ΤΕΜ 18 λίτρα
5 λίτρα 4 ΤΕΜ 20 λίτρα

Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

Τουλάχιστον 10€ αν και εξαρτάται άμεσα από το μέγεθος της παραγγελίας. Επίσης σημειώστε ότι οι παραδόσεις εντός Αττικής είναι εντελώς δωρεάν.

Μπορώ να έχω ένα δείγμα πριν προχωρήσω σε παραγγελία;

Ναι κατόπιν συνεννόησης και για μεγάλες ποσότητες. Ο ρόλος του δείγματος είναι ένας επιπλέον τρόπος εξασφάλισης των πελατών μας ως προς την ποιότητα του ελαιολάδου μας και παραδίδεται σφραγισμένο για υποβολή σε χημικές αναλύσεις.

Μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία;

Έχετε την δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, χωρίς καμία επιβάρυνση, μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή αυτής. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας, με e-mail ή τηλεφωνικά.

Εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό, μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών.

Ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεστε;

Κατάθεση & αντικαταβολή. Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται μέσω κατάθεσης ή αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος εξόφλησης επιβαρύνει την τελική τιμή των προϊόντων.

Είναι ασφαλής οι παραγγελίες μέσω διαδικτύου;

Οι τρόποι συναλλαγών της επιλογής μας είναι η τραπεζική κατάθεση και η αντικαταβολή οπότε δεν τίθεται καν θέμα για την ασφάλεια σε συναλλαγές μέσω διαδικτύου και χρήσης πιστωτικών καρτών.